O nama

PU Vita Nostra je prva namjenski rađena ustanova za smještaj i njegu osoba treće životne dobi u gradu Bihaću. Dobrobit naših korisnika je naša primarna briga. Svaki pojedinac je u centru pažnje našeg djelovanja. Pri tom posebnu pažnju pridajemo individualnoj, potrebama prilagođenoj, ukupnoj njezi naših korisnika. Našim korisnicima želimo pružiti ugodan smještaj i dom u porodičnoj atmosferi. Zadovoljstvo pojedinca je ostvarenje našeg cilja!

Useljenjem u naš dom na raspolaganju su Vam brojne pogodnosi, koje će Vam olakšati svakodnevnicu i pružiti Vam osjećaj bezbrižnosti. U ponudi PU „VITA NOSTRA“ Bihać se nalaze dugotrajna i kratkotrajna stacionarna njega, kao i dnevni i privremeni smještaj svih nivoa njege.
Pored usluga smještaja i njege, našim korisnicima su na raspolaganju raznovrsne aktivnosti kao npr. igre za koncentraciju i pamćenje, šah, šetnja, čitanje, zajedničke radionice i sl. Sve ove aktivnosti praćene su od strane kvalificiranog osoblja naše ustanove.

Za detalje iz ponude PU VITA NOSTRA pregledajte rubriku USLUGE ili nas kontaktirajte na: info@vitanostra.ba ili putem telefona + 387 37 352 218 i +387 63 221 484.